Nutriční hodnoty (Béleše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 50
| Energie | 15 184 kJ / 3 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,90 g |
| Tuky | 123,97 g |
| – nasycené | 15,47 g |
| – nenasycené | 99,66 g |
| –– mononenasycené | 68,73 g |
| –– polynenasycené | 30,92 g |
| ––– omega 3 | 8,53 g |
| Vláknina | 20,28 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 523,64 g |
| – cukry | 89,82 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 370 g 370 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 370 g |
| 500 g 500 g vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 45 g 45 g cukru | Cukr bílý | 45 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí (21 g) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská |