Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sezamové špičky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 4. 2014 08:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 894 kJ / 2 126 kcal
Bílkoviny58,80 g
Tuky34,95 g
Vláknina18,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,61 g
Sůl14,00 g
Sacharidy384,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Špičky jsou křupavé, sezamový kožíšek na nich drží dobře, a to málo, co na talíři přece jen opadalo, jsme sezobali bříšky prstů...

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

POLIŠ: http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/kvasky/...

.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

iva

1. 5. 2014 11:09

Pekla jsem uz ponekolikate a vzdy se povedly :-) tentokrat jsem nahradila cast hl. mouky grahamovou a jsou bajecny. Diky za super recept :-)

Hella Hella

9. 4. 2014 14:12

I já se hlásím do klubu zamindrákovaných před recepty Cathleen. Tak alespoň + 21 :yes:

spagetka spagetka

9. 4. 2014 10:12

magdalenka: souhlasím, aspoň uvidíme, že nikdo není dokonalý :-D:-D:-D:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

9. 4. 2014 10:11

cathleen::-D:-D:-D:yes::yes::yes:

hosta hosta

9. 4. 2014 10:09

magdalenka: já taky chci vidět od cathleen něco spáleného, případně sraženého:-D:-D

cathleen cathleen

9. 4. 2014 10:06

magdalenka: :-)) dobře, slibuju, že vyfotím.

magdalenka magdalenka

9. 4. 2014 09:50

cathleen: VYFOŤ!!! :-D:-D:-D Aby sme nemali z teba mindráky...teda, máme ich, ale aspoň budú trochu menšie.:-D

mysulka mysulka

9. 4. 2014 09:21

:-p:yes::yes: nádhera, co nejdříve vyzkouším:-K

cathleen cathleen

9. 4. 2014 09:11

:-8 díky všem za zájem o recept, snad bude chutnat, až vyzkoušíte ;-)
A pro některé z vás :-D - občas mívám i pečivo malinko přichycené, křivější, trhlé apod....mám příště nafotit?:-D

cathleen cathleen

9. 4. 2014 09:09

Ladika: sladěnka je sladový výtažek - ty mají v kvasném procesu veliký význam:
- mají velký vliv i na zbarvení pečiva při pečení
- jsou bohaté na enzymy a snadno zkvasitelné cukry, které jsou první potravou kvasinek a urychlují tak jejich množení
- je třeba je přidávat přímo do omládku nebo poliše....při přidání sladového výtažku až do těsta bychom tak využili pouze cukry, v ní obsažené, ale už ne enzymy.
http://www.primapekarna.estranky.cz/img/mid/315/97...

Ladika

8. 4. 2014 09:56

Asi se ptam hloupe, ale co je to sladenka ?!?

maiva maiva

7. 4. 2014 18:11

Sláva:-Kopět jeden parádní recept:-p+:yes: Moc hezké špičky Cath jako vždy:yes::yes:

Patricie

7. 4. 2014 17:48

:yes::yes: Krásné špičky i foto.:-K:yes:

hosta hosta

7. 4. 2014 17:34

moc krásné :yes: - už tradičně:-)) Nemůžeš někdy aspoň něco spálit:-?, ať nemám takový mindrák;-)

janek53 janek53

7. 4. 2014 17:07

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: poliš na vodu pečivo se sezamem poliš sezamové pečivo sezamove recepty sezamove pecivo recepty sezamové tyčinky v karamelu recept sezamového pecivo poliš na pečení špička obecná recept spicky recept kureci prsicka se sezamovou krustou poliš pečení primapekarna.estranky.cz špička obecná rercepty

Suroviny: voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, voda, olej, sůl, solamyl, mouka žitná chlebová, mouka hladká, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Sezamové špičky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bpl2