Nutriční hodnoty (Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 372 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
| Tuky | 0,13 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,01 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 3,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
| – cukry | 1,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| filet filet Tilápie | Tilápie | |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 5 růžiček 5 růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
| pár pár fazolek | Fazolky čerstvé | |
| tymián | Tymián sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| zelenina | Mrkev čerstvá |