Nutriční hodnoty (Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 372 kJ / 89 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
Tuky | 0,13 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 3,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,30 g |
– cukry | 1,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
filet filet Tilápie | Tilápie | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
5 růžiček 5 růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
pár pár fazolek | Fazolky čerstvé | |
tymián | Tymián sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
zelenina | Mrkev čerstvá |