Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie372 kJ /
89 kcal
Bílkoviny2,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,42 g
Tuky0,13 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,01 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,01 g
Vláknina3,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,30 g
– cukry1,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
filet filet Tilápie Tilápie
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
5 růžiček 5 růžiček brokolice Brokolice čerstvá
pár pár fazolek Fazolky čerstvé
tymián Tymián sušený
olivový olej Olej olivový
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
zelenina Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.