Nutriční hodnoty (Grilované kuřecí čtvrtky s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 969 kJ / 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
| Tuky | 12,34 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 9,90 g |
| –– mononenasycené | 6,99 g |
| –– polynenasycené | 2,92 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 174,60 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 kg 1 kg syrových neloupaných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření (Adžika...) | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská |