Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilované kuřecí čtvrtky s brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 969 kJ /
949 kcal
Bílkoviny21,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,96 g
Tuky12,34 g
– nasycené0,86 g
– nenasycené9,90 g
–– mononenasycené6,99 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 31,00 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy174,60 g
– cukry18,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
1 kg 1 kg syrových neloupaných brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
česnek Česnek čerstvý
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
drcený kmín Kmín mletý
pepř Pepř černý
grilovací koření (Adžika...) Grilovací koření
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.