Nutriční hodnoty (Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 119 kJ / 3 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 369,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 346,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,80 g |
Tuky | 189,46 g |
– nasycené | 35,58 g |
– nenasycené | 93,08 g |
–– mononenasycené | 77,19 g |
–– polynenasycené | 15,89 g |
––– omega 3 | 4,88 g |
Vláknina | 51,40 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 161,20 g |
– cukry | 41,60 g |
––– laktóza | 28,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kapr 2 2 (2,5) kg | Kapr | 2000 g |
cca 800 ml 800 ml kefíru | Kefír | 800 ml |
3 lžíce 3 lžíce prolisovaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 15 g |
5 5 prolisovaných stroužků česneku (komu vadí, může vynechat) | Česnek čerstvý | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka nebo pouze hladká mouka s mletou sladkou paprikou | Strouhanka pšeničná | |
olej nebo sádlo | Olej řepkový |