Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 119 kJ /
3 853 kcal
Bílkoviny369,20 g
– z toho živočišné bílkoviny346,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,80 g
Tuky189,46 g
– nasycené35,58 g
– nenasycené93,08 g
–– mononenasycené77,19 g
–– polynenasycené15,89 g
––– omega 34,88 g
Vláknina51,40 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,22 g
Sůl2,80 g
Sacharidy161,20 g
– cukry41,60 g
––– laktóza28,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kapr 2 2 (2,5) kg Kapr 2000 g
cca 800 ml 800 ml kefíru Kefír 800 ml
3 lžíce 3 lžíce prolisovaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 45 g
1 lžíce 1 lžíce mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 15 g
5 5 prolisovaných stroužků česneku (komu vadí, může vynechat) Česnek čerstvý 350 g
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka nebo pouze hladká mouka s mletou sladkou paprikou Strouhanka pšeničná
olej nebo sádlo Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.