Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie16 119 kJ /
3 853 kcal
Bílkoviny369,20 g
– z toho živočišné bílkoviny346,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,80 g
Tuky189,46 g
– nasycené35,58 g
– nenasycené93,08 g
–– mononenasycené77,19 g
–– polynenasycené15,89 g
––– omega 34,88 g
Vláknina51,40 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,22 g
Sůl2,80 g
Sacharidy161,20 g
– cukry41,60 g
––– laktóza28,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-2,5 kg 2-2,5 kg kapra Kapr 2250 g
800 ml 800 ml kefíru Kefír 800 ml
1 kousek 1 kousek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 lžíce 1 lžíce mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 15 g
5 stroužků 5 stroužků česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
strouhanka (nebo pouze hladká mouka s mletou sladkou paprikou) Strouhanka pšeničná
olej (nebo sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.