Nutriční hodnoty (Pikantní žralok v bazalkové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 594 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 41,21 g |
– nasycené | 7,86 g |
– nenasycené | 32,84 g |
–– mononenasycené | 26,78 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 2,21 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 9,64 g |
– cukry | 0,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 - 300 g 200 - 300 g žraloka (filety) | Žralok filet | 250 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
1 lžička 1 lžička bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 2.5 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 2.5 ml |
2 cm 2 cm krému wasabi | Wasabi pasta | |
1 lžičku 1 lžičku kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |