Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní žralok v bazalkové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 594 kJ /
620 kcal
Bílkoviny52,27 g
– z toho živočišné bílkoviny51,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky41,21 g
– nasycené7,86 g
– nenasycené32,84 g
–– mononenasycené26,78 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 30,29 g
Vláknina2,21 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy9,64 g
– cukry0,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 - 300 g 200 - 300 g žraloka (filety) Žralok filet 250 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
1 lžička 1 lžička bazalkového pesta Pesto bazalkové 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 2.5 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 2.5 ml
2 cm 2 cm krému wasabi Wasabi pasta
1 lžičku 1 lžičku kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.