Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 417 kJ /
339 kcal
Bílkoviny7,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,73 g
Tuky17,28 g
– nasycené10,76 g
– nenasycené6,14 g
–– mononenasycené5,29 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,75 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,28 g
Sacharidy34,06 g
– cukry10,86 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mladá kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 3 nové brambory Brambor raný
1 hrst 1 hrst natě z libečku Libeček čerstvý
1 hrst 1 hrst petrželové natě Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 špetky 2 špetky pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 l 1 l vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.