Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 417 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,73 g |
Tuky | 17,28 g |
– nasycené | 10,76 g |
– nenasycené | 6,14 g |
–– mononenasycené | 5,29 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 7,75 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 34,06 g |
– cukry | 10,86 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mladá kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 nové brambory | Brambor raný | |
1 hrst 1 hrst natě z libečku | Libeček čerstvý | |
1 hrst 1 hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 špetky 2 špetky pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |