Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štědrovečerní rybí polévka

Rybí polévku připravuje většina z nás jen jednou za rok jako součást štědrovečerní tabule a proto je zapotřebí mít po ruce skvělý recept. Ten Vám přinášíme právě teď. Tak nemeškejte a vyzkoušejte ho.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 12. 2021 16:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 879 kJ / 688 kcal
Bílkoviny7,73 g
Tuky63,17 g
Vláknina12,65 g
Cholesterol 178 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy17,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. TIP Kůže čerstvé ryby je výrazně lesklá díky přirozenému slizu a na těle ryby napjatá. Dotek prstu nezanechává důlek ve svalovině, prohlubeň se ihned vyrovná. Při výběru napomohou loga značek kvality Klasa nebo Regionální potravina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vývar rybí, mrkev, cibule, celer, celer řapíkatý, petržel, máslo, koření nové koření, bobkový list, smetana 33%, ořech muškátový, sůl, pepř černý, krupice, petržel

TopRecepty.cz

Štědrovečerní rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ajgj