Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový salát s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 994 kJ /
1 433 kcal
Bílkoviny48,76 g
– z toho živočišné bílkoviny43,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,43 g
Tuky103,15 g
– nasycené45,96 g
– nenasycené56,43 g
–– mononenasycené48,71 g
–– polynenasycené7,73 g
––– omega 30,66 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 4,04 g
Sůl10,00 g
Sacharidy71,30 g
– cukry59,29 g
––– laktóza2,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
200 g 200 g Nivy Niva 50% t. v s. 200 g
300 g 300 g římského salátu Salát římský čerstvý 300 g
hrst nasucho opražených špalíčků špalíčků mandlí nebo vlašských ořechů Mandle neloupané
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.