Nutriční hodnoty (Hruškový salát s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 994 kJ / 1 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,43 g |
Tuky | 103,15 g |
– nasycené | 45,96 g |
– nenasycené | 56,43 g |
–– mononenasycené | 48,71 g |
–– polynenasycené | 7,73 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 71,30 g |
– cukry | 59,29 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
200 g 200 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
300 g 300 g římského salátu | Salát římský čerstvý | 300 g |
hrst nasucho opražených špalíčků špalíčků mandlí nebo vlašských ořechů | Mandle neloupané | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská |