Nutriční hodnoty (Řez pudinkový s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 640 kJ / 2 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,25 g |
Tuky | 49,11 g |
– nasycené | 11,37 g |
– nenasycené | 23,55 g |
–– mononenasycené | 17,25 g |
–– polynenasycené | 6,30 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 323,70 g |
– cukry | 213,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
60 g 60 g jahodového pudinkového prášku | Puding v prášku | 60 g |
15 g 15 g krupicového cukru | Cukr bílý | 15 g |
100 ml 100 ml jahodového sirupu | Sirup jahodový | 100 ml |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
15 ml 15 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
150 g 150 g jahodového džemu | Marmeláda jahodová | 150 g |
750 g 750 g jahod | Jahody čerstvé | 750 g |