Nutriční hodnoty (Řez pudinkový s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 640 kJ / 2 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,25 g |
| Tuky | 49,11 g |
| – nasycené | 11,37 g |
| – nenasycené | 23,55 g |
| –– mononenasycené | 17,25 g |
| –– polynenasycené | 6,30 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 609 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 323,70 g |
| – cukry | 213,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 60 g 60 g jahodového pudinkového prášku | Puding v prášku | 60 g |
| 15 g 15 g krupicového cukru | Cukr bílý | 15 g |
| 100 ml 100 ml jahodového sirupu | Sirup jahodový | 100 ml |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 15 ml 15 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 150 g 150 g jahodového džemu | Marmeláda jahodová | 150 g |
| 750 g 750 g jahod | Jahody čerstvé | 750 g |