Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řez pudinkový s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 640 kJ /
2 065 kcal
Bílkoviny72,33 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,25 g
Tuky49,11 g
– nasycené11,37 g
– nenasycené23,55 g
–– mononenasycené17,25 g
–– polynenasycené6,30 g
––– omega 30,24 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 609 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy323,70 g
– cukry213,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
60 g 60 g jahodového pudinkového prášku Puding v prášku 60 g
15 g 15 g krupicového cukru Cukr bílý 15 g
100 ml 100 ml jahodového sirupu Sirup jahodový 100 ml
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
15 ml 15 ml citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
150 g 150 g jahodového džemu Marmeláda jahodová 150 g
750 g 750 g jahod Jahody čerstvé 750 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.