Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátový nákyp s mletým masem a zakapaný nealko Radlerem s grepem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 700 kJ /
2 079 kcal
Bílkoviny103,25 g
– z toho živočišné bílkoviny88,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,89 g
Tuky132,02 g
– nasycené44,32 g
– nenasycené76,96 g
–– mononenasycené63,75 g
–– polynenasycené13,22 g
––– omega 30,59 g
Vláknina23,39 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 669 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy111,00 g
– cukry25,62 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého masa (mix vepřového a hovězího) Vepřový ořez 400 g
400 g 400 g batátů (stačila 1 větší) Batáty neloupané 400 g
3 dcl 3 dcl ovocného nealkoholického piva Radler s grepfruitovou příchutí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
špetka špetka chilli koření Chilli paprička mletá
černý pepř Pepř černý
50 g 50 g lískových oříšků nebo neslaných arašidů – lze ale vynechat a dát místo toho strouhanku Lískový ořech 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 ml 250 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
muškátový květ Muškát květ sušený
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.