Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový piškot)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 585 kJ /
857 kcal
Bílkoviny37,74 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,70 g
Tuky62,04 g
– nasycené8,55 g
– nenasycené40,77 g
–– mononenasycené11,52 g
–– polynenasycené29,25 g
––– omega 34,58 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy34,80 g
– cukry1,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 vrchovaté lžíce cukru krystal Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce rýžové mouky Mouka rýžová hladká 30 g
4 lžíce 4 lžíce mletých ořechů (dala jsem vlašské) Vlašské ořechy mleté 60 g
lžičku lžičku bio kypřícího prášku Kypřící prášek bez fosfátů

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.