Nutriční hodnoty (Bezlepkový piškot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 585 kJ / 857 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
| Tuky | 62,04 g |
| – nasycené | 8,55 g |
| – nenasycené | 40,77 g |
| –– mononenasycené | 11,52 g |
| –– polynenasycené | 29,25 g |
| ––– omega 3 | 4,58 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 301 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 34,80 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 vrchovaté lžíce cukru krystal | Cukr bílý | |
| 2 lžíce 2 lžíce rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mletých ořechů (dala jsem vlašské) | Vlašské ořechy mleté | 60 g |
| lžičku lžičku bio kypřícího prášku | Kypřící prášek bez fosfátů |