Nutriční hodnoty (Čokoládová panna cotta s broskvovým želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 063 kJ / 1 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 77,00 g |
– nasycené | 47,50 g |
– nenasycené | 23,20 g |
–– mononenasycené | 21,00 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 108,25 g |
– cukry | 108,25 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru (dle chuti) | Cukr třtinový | 24 g |
1 lžička 1 lžička javorového sirupu | Sirup javorový | 5 ml |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
pár kapek kapek limetkové šťávy | Šťáva z limetky | |
1 1 vrchovatá lžička dortového žlutého želé | Želatina vepřová | |
4 plátky 4 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání (minimálně 30%) | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 18 g |
1 1 broskev | Dužina broskve čerstvá | |
1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 1 šúetka skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | |
rostlinný olej na vytření formiček | Olej řepkový |