Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládová panna cotta s broskvovým želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 063 kJ /
1 210 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky77,00 g
– nasycené47,50 g
– nenasycené23,20 g
–– mononenasycené21,00 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,50 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy108,25 g
– cukry108,25 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
2 2 broskve Dužina broskve čerstvá
2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru (dle chuti) Cukr třtinový 24 g
1 lžička 1 lžička javorového sirupu Sirup javorový 5 ml
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
pár kapek kapek limetkové šťávy Šťáva z limetky
1 1 vrchovatá lžička dortového žlutého želé Želatina vepřová
4 plátky 4 plátky želatiny Želatina vepřová
500 ml 500 ml smetany ke šlehání (minimálně 30%) Smetana kravská sladká 30% 500 ml
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 18 g
1 1 broskev Dužina broskve čerstvá
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 1 šúetka skořice (nemusí být) Skořice ceylonská
rostlinný olej na vytření formiček Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.