Nutriční hodnoty (Hovězí v žampiónech s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,88 g |
| Tuky | 27,56 g |
| – nasycené | 5,09 g |
| – nenasycené | 21,35 g |
| –– mononenasycené | 6,78 g |
| –– polynenasycené | 14,57 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 23,32 g |
| Cholesterol | 94 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
| – cukry | 11,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězího předního masa | Hovězí plec | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1/2 1/2 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |