Nutriční hodnoty (Hovězí v žampiónech s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,88 g |
Tuky | 27,56 g |
– nasycené | 5,09 g |
– nenasycené | 21,35 g |
–– mononenasycené | 6,78 g |
–– polynenasycené | 14,57 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 23,32 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 21,60 g |
– cukry | 11,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězího předního masa | Hovězí plec | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
1/2 1/2 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |