Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
Takhle skvělá omáčka láká svojí vůní a chutí po paprice a smetaně. Pro obměnu je v receptu použito vepřové maso, protože je měkké dříve, než maso slepičí. Nejlépe se doplňuje s houskovým knedlíkem, ale ani s těstovinami neuděláte krok vedle.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 804 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,78 g |
Tuky | 60,91 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 33,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je od paní Květy Kroupové z denníku AHA.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2024 18:50
29. 6. 2023 07:20
14. 7. 2019 17:16
5. 9. 2018 16:03
10. 10. 2017 10:59
27. 5. 2017 08:17
3. 3. 2014 11:01
3. 3. 2014 10:35
asi 1,5-2hod. Do výpeku přidám vody-podle toho kolik chci
omáčky,toto smíchám se zásmažkou připravenou z hladké mouky
a másla s trochou oleje,aby se máslo lépe rozpustilo,povařím
asi 10 min.přidám smetanu-množství podle chuti a je hotovo.
Zkuste a budete překvapeni jednoduchostí a zvláštností chutě.
7. 3. 2013 20:50
8. 4. 2011 12:59
díkyza připomenutí
30. 11. 2010 11:18
30. 11. 2010 10:38
14. 5. 2010 12:11
14. 5. 2010 12:04
14. 5. 2010 12:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Podzimní chilli salát
Přidáno před 42 minutami
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 4 hodinami
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Salát z červené řepy s kozím sýrem a ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduchý předkrm pro milovníky krevet
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Skořicové cukroví z lisu na česnek
IrenaF uvařila před 45 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
LucinkaR uvařil před 1 hodinou
Recept na segedinský guláš III.
Elen0766 uvařila před 1 hodinou
Kapustové karbanátky
Grossberg1 uvařila před 2 hodinami
Bramborový guláš
BubakJura uvařil před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
LukasHonzatko uvařila před 3 hodinami
Toskánský bůček
Milda69 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
Mikinecka uvařila před 5 hodinami
Pohanková pomazánka s vajíčky
Lenka1980 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
Odborníci radí, jak zacházet se zaplavenými potravinami: I neotevřené konzervy je nutné dvakrát omýt, pozor si dejte hlavně na vodu
Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec na paprice vepřové maso na paprice vepřové na paprice veprove platky na paprice vepřové na paprice recept vepřová kotleta na paprice plec na paprice vepřové plecko na paprice vepřové plátky se smetanou vepřové kotlety na paprice vepřová kýta na paprice vepřový plátek na paprice vepřová kýta na paprice se smetanou vepřová krkovice na paprice vepřové kostky na paprice vepřové maso se smetanou vepřové ragú se smetanou vepřový na paprice recept veprove na paprice kuře na paprice se smetanou
Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, smetana zakysaná, mléko, mouka hladká
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQDr
25 názorů