Nutriční hodnoty (Vajíčka z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 87,32 g |
– nasycené | 44,03 g |
– nenasycené | 31,16 g |
–– mononenasycené | 26,59 g |
–– polynenasycené | 4,57 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 4,84 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 22,13 g |
– cukry | 13,61 g |
––– laktóza | 4,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
kousek kousek másla na vymazání zapékacích misek | Máslo kravské | |
8 plátků 8 plátků Schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | |
3 3 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
lžíci lžíci olivového oleje | Olej olivový | |
pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
100 g 100 g sýru Camembert nebo podobného ( Brie, Hermelín... ) | Camembert | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání 31% | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
špetka špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |