Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčka z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 739 kJ /
1 133 kcal
Bílkoviny62,91 g
– z toho živočišné bílkoviny60,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky87,32 g
– nasycené44,03 g
– nenasycené31,16 g
–– mononenasycené26,59 g
–– polynenasycené4,57 g
––– omega 30,61 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 1,58 g
Sůl3,94 g
Sacharidy22,13 g
– cukry13,61 g
––– laktóza4,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
kousek kousek másla na vymazání zapékacích misek Máslo kravské
8 plátků 8 plátků Schwarzwaldské šunky Šunka parmská
3 3 menší rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
lžíci lžíci olivového oleje Olej olivový
pár lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá
100 g 100 g sýru Camembert nebo podobného ( Brie, Hermelín... ) Camembert 100 g
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání 31% Smetana kravská sladká 30% 100 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
špetka špetka sušeného tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.