Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na šalvěji se šťávou a křupavou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 126 kJ /
1 703 kcal
Bílkoviny166,29 g
– z toho živočišné bílkoviny136,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,49 g
Tuky37,98 g
– nasycené7,55 g
– nenasycené24,24 g
–– mononenasycené16,58 g
–– polynenasycené7,66 g
––– omega 30,65 g
Vláknina31,34 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,45 g
Sacharidy159,55 g
– cukry41,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 600 g
400 g 400 g baby karotky Baby karotka 400 g
400 g 400 g květáku Květák čerstvý 400 g
150 g 150 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
6-8 lístků 6-8 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 37.5 g
2 lžíce 2 lžíce sladko-ostré chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
hladká mouka (nebo instantní jíška) Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
horký zeleninový vývar Vývar zeleninový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
podravka (nemusí být) Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.