Nutriční hodnoty (Zelnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 16,83 g |
| – nasycené | 4,19 g |
| – nenasycené | 11,97 g |
| –– mononenasycené | 7,47 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 12,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 37,23 g |
| – cukry | 13,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 150 g |
| 1 1 cibule (menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 7 dl 7 dl vývaru | Vývar hovězí | 700 ml |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| celý pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská |