Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelnice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 519 kJ /
363 kcal
Bílkoviny11,24 g
– z toho živočišné bílkoviny4,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky16,83 g
– nasycené4,19 g
– nenasycené11,97 g
–– mononenasycené7,47 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 31,15 g
Vláknina12,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,00 g
Sacharidy37,23 g
– cukry13,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 150 g
1 1 cibule (menší) Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
7 dl 7 dl vývaru Vývar hovězí 700 ml
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.