Nutriční hodnoty (Zelnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 16,83 g |
– nasycené | 4,19 g |
– nenasycené | 11,97 g |
–– mononenasycené | 7,47 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 12,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 37,23 g |
– cukry | 13,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 150 g |
1 1 cibule (menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
7 dl 7 dl vývaru | Vývar hovězí | 700 ml |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |