Nutriční hodnoty (Salát z fazolek, šruchy a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 451 kJ / 1 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,10 g |
| Tuky | 77,49 g |
| – nasycené | 17,71 g |
| – nenasycené | 47,23 g |
| –– mononenasycené | 22,75 g |
| –– polynenasycené | 24,48 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 824 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 25,68 g |
| – cukry | 22,65 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g fazolky (- lusky) | Fazolky čerstvé | 600 g |
| 2 2 velké hrsti mladých výhonků šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř - čierne korenie | Pepř černý | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| 3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
| 3 PL 3 PL kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |