Nutriční hodnoty (Salát z fazolek, šruchy a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 451 kJ / 1 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,10 g |
Tuky | 77,49 g |
– nasycené | 17,71 g |
– nenasycené | 47,23 g |
–– mononenasycené | 22,75 g |
–– polynenasycené | 24,48 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 25,68 g |
– cukry | 22,65 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g fazolky (- lusky) | Fazolky čerstvé | 600 g |
2 2 velké hrsti mladých výhonků šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř - čierne korenie | Pepř černý | |
citrón | Citrón čerstvý | |
3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
3 PL 3 PL kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |