Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z fazolek, šruchy a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 451 kJ /
1 064 kcal
Bílkoviny50,92 g
– z toho živočišné bílkoviny36,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,10 g
Tuky77,49 g
– nasycené17,71 g
– nenasycené47,23 g
–– mononenasycené22,75 g
–– polynenasycené24,48 g
––– omega 30,64 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 824 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy25,68 g
– cukry22,65 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g fazolky (- lusky) Fazolky čerstvé 600 g
2 2 velké hrsti mladých výhonků šruchy zelné Šrucha zelná čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
pepř - čierne korenie Pepř černý
citrón Citrón čerstvý
3 PL 3 PL majonézy Majonéza 45 g
3 PL 3 PL kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.