Nutriční hodnoty (Zeleninový salát sterilovaný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 935 kJ / 2 375 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 44,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g | 
| Tuky | 9,40 g | 
| – nasycené | 2,10 g | 
| – nenasycené | 5,40 g | 
| –– mononenasycené | 2,30 g | 
| –– polynenasycené | 3,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 107,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 20,31 g | 
| Sůl | 50,00 g | 
| Sacharidy | 495,00 g | 
| – cukry | 437,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik (kapie, nebo hrubostěnné) | Paprika červená čerstvá | 1000 g | 
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g | 
| 1 kg 1 kg pevných rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g | 
| 1 kg 1 kg salátových okurek (lze částečně nahradit mladou cuketou) | Okurka salátová čerstvá | 1000 g | 
| 750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml | 
| 250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml | 
| 250 g 250 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g | 
| 50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g | 
| slunečnicový olej (1 lžička na sklenici o objemu 370 ml, 1 lžíce na sklenici 720 ml) | Olej slunečnicový |