Nutriční hodnoty (Těstoviny s rajčaty a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 222 kJ / 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,01 g |
| Tuky | 24,92 g |
| – nasycené | 9,91 g |
| – nenasycené | 13,72 g |
| –– mononenasycené | 10,12 g |
| –– polynenasycené | 3,61 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 10,76 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 986 mg |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 106,32 g |
| – cukry | 13,89 g |
| ––– laktóza | 0,57 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 120 g |
| 40 g 40 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 40 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| 1 KL 1 KL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bazalka nebo oregano | Bazalka čerstvá |