Nutriční hodnoty (Nakládaná vepřová kýta dušená v mléce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 602 kJ / 2 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 146,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,66 g |
| Tuky | 158,28 g |
| – nasycené | 57,16 g |
| – nenasycené | 94,96 g |
| –– mononenasycené | 81,66 g |
| –– polynenasycené | 13,30 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 340 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 37,60 g |
| – cukry | 25,92 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 100 g 100 g libové slaniny vcelku | Špek | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |