Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Půlnoční flamendr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 262 kJ /
1 975 kcal
Bílkoviny180,93 g
– z toho živočišné bílkoviny169,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,68 g
Tuky113,76 g
– nasycené13,12 g
– nenasycené95,18 g
–– mononenasycené67,66 g
–– polynenasycené27,53 g
––– omega 38,38 g
Vláknina23,12 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 734 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy48,90 g
– cukry28,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g roštěnce (můžeme použít i hovězí zadní maso) Hovězí kýta 750 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
15 g 15 g mleté papriky sladké Paprika červená sušená 15 g
3 dcl 3 dcl vývaru Vývar masový 300 ml
75 g 75 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 75 g
drcený kmín Kmín mletý
1 špetka 1 špetka chilli (ale podle chuti i více) Chilli paprička sušená
80 g 80 g sterilovaných kapií Paprika červená sterilovaná 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.