Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát s balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 707 kJ /
1 125 kcal
Bílkoviny19,63 g
– z toho živočišné bílkoviny18,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,13 g
Tuky108,93 g
– nasycené54,71 g
– nenasycené52,26 g
–– mononenasycené45,08 g
–– polynenasycené7,18 g
––– omega 30,26 g
Vláknina4,44 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 3,61 g
Sůl9,00 g
Sacharidy15,52 g
– cukry11,33 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti fazolových lusků Fazolky čerstvé
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 červená cibulka Cibule červená čerstvá 69 g
100 g 100 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mletého cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička nastrouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.