Nutriční hodnoty (Uzený vývar s uzenými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vývar z uzeného masa (když se s ním počítá na druhé jídlo, použila jsem krkovici) | Vývar masový | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| proužek másla | Máslo kravské | |
| lžička lžička oleje (kdyby mi to došlo, použila bych vysrážený ztuhlý uzený tuk) | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pěkná hrst hrst uzeného mletého masa | Vepřový ořez | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná |