Nutriční hodnoty (Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 391 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 15,87 g |
| – nasycené | 3,99 g |
| – nenasycené | 7,20 g |
| –– mononenasycené | 5,71 g |
| –– polynenasycené | 1,49 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,42 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 11,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g uvařených brambor(4 větší) | ||
| 300 g 300 g dýně hokaido (očištěné) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
| 150 150 g polohrubé mouky (200 ml hrnek) | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 150 150 g dětské krupičky (200 ml hrnek) | Krupice pšeničná jemná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvých nasekaných bylinek | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| kerblík | Kerblík nať čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička soli do těsta | Sůl mořská | 8 g |
| sůl do vody | Voda |