Baileys čokoládový

Ivetazen Kuchařka: Ivetazen

1,5 l Nápoje 7 názorů

Suroviny

2 plechovky Pikaa
0,5 l mléka
1 vanilkový pudink (použila jsem kakaový)
1 vanilkový cukr
0,5 l rumu
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pikao v uzavřené plechovce vaříme ve vodní lázni 2-3 hod. Necháme do druhého dne vychladnout.

  2. Pudink uvaříme dle návodu s vanilkovým cukrem.

  3. Pikao vyšleháme a postupně přidáváme vychladlý pudink. Poté přiléváme rum.

  4. Kdo se nechce zdržovat postupným vyšleháváním, může vše rozmixovat v nádobě o obsahu 2 l.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Baileys čokoládový

Tématické fráze: baylies domácí baylies domácí se smetanou domaci baylies baylies likér baylies recept baylies domácí bez pudinku baylies domaci recept beylies baylles baylies pro děti bayllies beyllies baylies likér recept baylies domácí bez vaření liker z pikaa a ze smetany baylies bez pudinku domácí bealies bayliys coko liker recept na domácí baylies