Nutriční hodnoty (Pańską skórka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 253 kJ / 2 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
| Tuky | 0,53 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,45 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 657,72 g |
| – cukry | 591,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 g 60 g želatiny | Želatina vepřová | 60 g |
| 525 g 525 g cukru | Cukr bílý | 525 g |
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 1 PL 1 PL růžového sirupu | Sirup citronový | 15 ml |
| 1 PL 1 PL růžové zavařeniny | Marmeláda meruňková | 15 g |
| 100 g 100 g jahodového džemu | Marmeláda jahodová | 100 g |
| 4 PL 4 PL bramborového škrobu | Bramborový škrob | 60 g |