Nutriční hodnoty (Žabáci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 685 kJ / 3 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 118,15 g |
| Tuky | 58,71 g |
| – nasycené | 6,72 g |
| – nenasycené | 46,37 g |
| –– mononenasycené | 26,32 g |
| –– polynenasycené | 20,05 g |
| ––– omega 3 | 4,16 g |
| Vláknina | 31,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 730,84 g |
| – cukry | 50,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1/2 l 1/2 l vlažné vody | Voda | 500 ml |
| olej na potření | Olej řepkový | |
| mák na posypání | Mák modrý |