Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 927 kJ /
1 656 kcal
Bílkoviny81,07 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,86 g
Tuky28,52 g
– nasycené17,08 g
– nenasycené10,68 g
–– mononenasycené8,24 g
–– polynenasycené2,44 g
––– omega 30,14 g
Vláknina73,15 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy233,29 g
– cukry26,19 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bílých fazolí Fazole bílé 300 g
250 g 250 g brambor Brambor zimní 250 g
300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky (na jíšku) Mouka pšeničná hladká 25 g
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
polévkové koření (možno vynechat) Polévkové koření tekuté
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.