Nutriční hodnoty (Krůtí rozmarýnové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 658 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 1,16 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 0,74 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 22,02 g |
– cukry | 11,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky masa z krůtího masa (kuřecího) | Krůta prsa bez kůže | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 kousky 4 kousky tvrdého sýra nebo plátky sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
kousek kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sladká sušená paprika | Paprika červená sušená | |
trochu trochu pálivé sušené papriky (kdo chce) | Paprika pálivá | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |