Nutriční hodnoty (Králík na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 511 kJ / 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 2,05 g |
– nasycené | 1,28 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,19 g |
–– polynenasycené | 0,57 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 8,01 g |
– cukry | 0,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík (nebo kuře) | Králík | |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 kostka 1 kostka masoxu (používám natura hovězí) | Bujón hovězí | 10 g |
několik několik rozinek | Rozinky | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
feferonka nebo chilli | Chilli paprička čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
1 KL 1 KL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový |