Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s hlívovou čepičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 403 kJ /
1 530 kcal
Bílkoviny332,70 g
– z toho živočišné bílkoviny326,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,50 g
Tuky14,50 g
– nasycené4,37 g
– nenasycené8,03 g
–– mononenasycené5,32 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 32,66 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 785 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy11,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
koření na pečené kuře Grilovací koření
grilovací koření Grilovací koření
hrubé koření na steaky Koření Argentina
oregano Oregano sušené
plátek plátek másla Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
250 g 250 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 250 g
malá cibule Cibule čerstvá
drcený kmín Kmín mletý
plátek plátek másla Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.