Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s hlívovou čepičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 403 kJ / 1 530 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 332,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 14,50 g |
| – nasycené | 4,37 g |
| – nenasycené | 8,03 g |
| –– mononenasycené | 5,32 g |
| –– polynenasycené | 2,71 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 785 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| koření na pečené kuře | Grilovací koření | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| hrubé koření na steaky | Koření Argentina | |
| oregano | Oregano sušené | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| malá cibule | Cibule čerstvá | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |