Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s hlívovou čepičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 403 kJ / 1 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 14,50 g |
– nasycené | 4,37 g |
– nenasycené | 8,03 g |
–– mononenasycené | 5,32 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
koření na pečené kuře | Grilovací koření | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
hrubé koření na steaky | Koření Argentina | |
oregano | Oregano sušené | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
malá cibule | Cibule čerstvá | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |