Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový prívarok s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 558 kJ /
372 kcal
Bílkoviny13,19 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,79 g
Tuky3,35 g
– nasycené1,67 g
– nenasycené1,08 g
–– mononenasycené0,67 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,02 g
Vláknina23,34 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy62,90 g
– cukry31,60 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tykve (ne cuketa) Dýně čerstvá 500 g
4 4 rajčata (může být i konzerva) Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 dl 1 dl mléka (může být i smetana) Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.