Nutriční hodnoty (Tykvový prívarok s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,79 g |
Tuky | 3,35 g |
– nasycené | 1,67 g |
– nenasycené | 1,08 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 23,34 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 62,90 g |
– cukry | 31,60 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tykve (ne cuketa) | Dýně čerstvá | 500 g |
4 4 rajčata (může být i konzerva) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 dl 1 dl mléka (může být i smetana) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |