Nutriční hodnoty (Drobenkový tvarohový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 043 kJ / 5 986 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 156,94 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,44 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g | 
| Tuky | 227,18 g | 
| – nasycené | 132,46 g | 
| – nenasycené | 81,20 g | 
| –– mononenasycené | 69,40 g | 
| –– polynenasycené | 11,80 g | 
| ––– omega 3 | 1,33 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 1,40 g | 
| Sodík | 827 mg | 
| Sůl | 2,49 g | 
| Sacharidy | 820,80 g | 
| – cukry | 469,10 g | 
| ––– laktóza | 44,10 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g | 
| 200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g | 
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g | 
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| libovolné ovoce (podle chuti) | Jahody čerstvé | 
 
	