Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vločkovo - povidlové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 709 kJ /
3 755 kcal
Bílkoviny66,50 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,00 g
Tuky122,25 g
– nasycené18,00 g
– nenasycené99,85 g
–– mononenasycené29,25 g
–– polynenasycené70,60 g
––– omega 30,33 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy548,84 g
– cukry206,34 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
1 hrnek 1 hrnek jemných ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 187.5 g
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
1 hrnek 1 hrnek švestkových povidel Povidla

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.