Nutriční hodnoty (Vločkovo - povidlové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 709 kJ / 3 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
| Tuky | 122,25 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 99,85 g |
| –– mononenasycené | 29,25 g |
| –– polynenasycené | 70,60 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 34,00 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 548,84 g |
| – cukry | 206,34 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 187.5 g |
| 100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek švestkových povidel | Povidla |