Nutriční hodnoty (Vločkovo - povidlové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 709 kJ / 3 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 122,25 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 99,85 g |
–– mononenasycené | 29,25 g |
–– polynenasycené | 70,60 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 548,84 g |
– cukry | 206,34 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 187.5 g |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
1 hrnek 1 hrnek švestkových povidel | Povidla |