Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na červených paprikách a rajčatech s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 676 kJ / 2 074 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 65,09 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,98 g | 
| Tuky | 19,74 g | 
| – nasycené | 10,17 g | 
| – nenasycené | 6,73 g | 
| –– mononenasycené | 5,14 g | 
| –– polynenasycené | 1,60 g | 
| ––– omega 3 | 0,55 g | 
| Vláknina | 21,22 g | 
| Cholesterol | 38 mg | 
| Sodík | 34 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 398,32 g | 
| – cukry | 34,12 g | 
| ––– laktóza | 0,12 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 stehenní kuřecí řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
| 1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g | 
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 stvoly 3 stvoly řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| 2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 500 g 500 g tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 500 g |