Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový džem s granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 988 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny4,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky2,22 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené1,33 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,09 g
Vláknina14,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy340,98 g
– cukry332,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg čerstvých jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 granátové jablko Granátové jablko jádra čerstvá
0,3 kg 0,3 kg cukru (podle chuti) Cukr bílý 300.00001192092896 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.