Nutriční hodnoty (Jahodový džem s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 988 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 2,22 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 1,33 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 14,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 340,98 g |
– cukry | 332,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
0,3 kg 0,3 kg cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 300.00001192092896 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |