Nutriční hodnoty (Jahodový džem s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 988 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
| Tuky | 2,22 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 1,33 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 14,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 340,98 g |
| – cukry | 332,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 0,3 kg 0,3 kg cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 300.00001192092896 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |