Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí marinované řízečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 514 kJ /
1 557 kcal
Bílkoviny209,39 g
– z toho živočišné bílkoviny204,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky42,80 g
– nasycené9,03 g
– nenasycené25,19 g
–– mononenasycené18,42 g
–– polynenasycené6,77 g
––– omega 32,41 g
Vláknina2,68 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 3,44 g
Sůl8,03 g
Sacharidy82,20 g
– cukry6,25 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg krůtích řízků Krůta prsa bez kůže 750 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
5 lžíc 5 lžíc solamylu Bramborový škrob 75 g
3 lžíce 3 lžíce sojovky Sójová omáčka Tamari 45 ml
1 lžička 1 lžička provensálského koření Provensálské koření 5 g
1 lžička 1 lžička mletého bílého pepře Pepř bílý 5 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
5 lžíc 5 lžíc bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 75 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.