Nutriční hodnoty (Krůtí marinované řízečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 514 kJ / 1 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 204,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 42,80 g |
– nasycené | 9,03 g |
– nenasycené | 25,19 g |
–– mononenasycené | 18,42 g |
–– polynenasycené | 6,77 g |
––– omega 3 | 2,41 g |
Vláknina | 2,68 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 82,20 g |
– cukry | 6,25 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg krůtích řízků | Krůta prsa bez kůže | 750 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
5 lžíc 5 lžíc solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
3 lžíce 3 lžíce sojovky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého bílého pepře | Pepř bílý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
5 lžíc 5 lžíc bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 75 ml |