Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 781 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny50,68 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,43 g
Tuky11,08 g
– nasycené6,58 g
– nenasycené4,84 g
–– mononenasycené3,05 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,07 g
Vláknina32,99 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 576 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy360,92 g
– cukry23,65 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rýže Arborio nebo Vialone nano Rýže bílá 400 g
50 g 50 g sušených hříbků nebo 250 g čerstvých hříbků Hřib sušený 50 g
asi 0,75-1 l asi 0,75-1 l horkého zeleninového vývaru Vývar zeleninový 879.9999952316284 ml
olivový olej Olej olivový
1 1 středně velká šalotka Šalotka čerstvá
1 1 velký stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 dl 1 dl dobrého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
sůl Sůl mořská
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
lžíce lžíce másla Máslo kravské
asi 50 g asi 50 g sýra parmazánového typu Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.