Nutriční hodnoty (Kuřecí "roláda" ze srnčího hřbetu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 634 kJ / 2 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 300,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 299,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 139,65 g |
– nasycené | 65,64 g |
– nenasycené | 66,29 g |
–– mononenasycené | 55,57 g |
–– polynenasycené | 10,72 g |
––– omega 3 | 2,16 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,84 g |
Sacharidy | 20,22 g |
– cukry | 18,24 g |
––– laktóza | 13,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 1000 g |
marináda (koření na kuře olej plnotučná hořčice sojová omáčka) | Hořčice plnotučná | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 100 g šunky – plátky | Šunka vepřová vařená | |
200 g 200 g strouhaný sýr (typu ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
1/4 1/4 žluté papriky na kostičky | Paprika žlutá čerstvá | 37.5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený |