Nutriční hodnoty (Voňavá kuřecí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 528 kJ / 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,03 g |
| Tuky | 3,87 g |
| – nasycené | 0,90 g |
| – nenasycené | 2,60 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 2,05 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 60,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,61 g |
| Sůl | 11,33 g |
| Sacharidy | 92,79 g |
| – cukry | 52,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí kosti | Kost kuřecí | |
| kuřecí droby | Droby kuřecí směs | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| kousek kousek papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 ks 2 ks kuřecího bujónu | Bujón kuřecí BIO | |
| 1 PL 1 PL Vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| Maggi | Polévkové koření tekuté | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá |