Nutriční hodnoty (Trhací chlebík (Pull Apart Bread))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 529 kJ / 2 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,14 g |
Tuky | 100,46 g |
– nasycené | 43,57 g |
– nenasycené | 53,17 g |
–– mononenasycené | 39,30 g |
–– polynenasycené | 13,87 g |
––– omega 3 | 3,14 g |
Vláknina | 19,89 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 339,65 g |
– cukry | 27,47 g |
––– laktóza | 0,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
270 g 270 g vody | Voda | 270 ml |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
45 g 45 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 45 g |
90 g 90 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 90 g |
315 g 315 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 315 g |
15 g 15 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
bylinky (petrželka, pažitka, oregano, bazalka, rozmarýn) | Petržel nať čerstvá | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
tuk na vymazání formy | Margarín |