Nutriční hodnoty (Brambory s brynzou a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 19 163 kJ / 4 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 76,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 362,00 g |
| – nasycené | 199,80 g |
| – nenasycené | 153,65 g |
| –– mononenasycené | 132,00 g |
| –– polynenasycené | 21,65 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 7,02 g |
| Sůl | 18,25 g |
| Sacharidy | 212,75 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| 250 g 250 g slaniny | Špek | 250 g |
| 300 g 300 g brynzy | Brynza | 300 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |