Nutriční hodnoty (Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 817 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 1,91 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 1,60 g |
| –– mononenasycené | 0,54 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 3,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 38,55 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka cizrny (nebo odpovídající množství cizrny uvařené) | Cizrna | |
| 1 plechovka 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| 1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 45 g |
| 1 1 limetka nebo citron (nebo bílý vinný ocet) | Limetka čerstvá | 80 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |