Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na česneku a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 289 kJ / 1 981 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,06 g |
| Tuky | 62,98 g |
| – nasycené | 31,98 g |
| – nenasycené | 30,46 g |
| –– mononenasycené | 25,03 g |
| –– polynenasycené | 5,43 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 118,22 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 266,59 g |
| – cukry | 19,53 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
| 12 12 neoloupaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 840 g |
| 4 snítky 4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| 400 ml 400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |