Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené rybí závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 974 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny164,00 g
– z toho živočišné bílkoviny164,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky59,20 g
– nasycené16,27 g
– nenasycené42,88 g
–– mononenasycené29,12 g
–– polynenasycené13,76 g
––– omega 31,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 458 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,40 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety ryby (Hejk, Pangas atd.) Pangas filet 800 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká chilli omáčka Chilli omáčka
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
4 plátky 4 plátky sýra Sýr kravský tvrdý 30%
4 kousky 4 kousky červené papriky Paprika červená čerstvá
4 kousky 4 kousky Gorgonzoly Gorgonzola
čerstvé oregano Oregano čerstvé
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.