Nutriční hodnoty (Zapékané těstoviny s květákem a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 066 kJ / 2 884 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 127,21 g |
| – nasycené | 70,73 g |
| – nenasycené | 44,32 g |
| –– mononenasycené | 37,26 g |
| –– polynenasycené | 7,06 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 10,15 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 3,41 g |
| Sůl | 8,66 g |
| Sacharidy | 274,37 g |
| – cukry | 20,27 g |
| ––– laktóza | 13,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g těstoviny nudle (kolínka ...) | Těstoviny pšeničné | 350 g |
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 100 g 100 g uzeného sýra (já používám Volovec) | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |