Nutriční hodnoty (Marinovaná telecí plec s pikantní náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 5,40 g |
| –– mononenasycené | 3,60 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 729 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
| – cukry | 1,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 450 g telecí plece – 2 plátky | Telecí plec | |
| 2 2 kulaté chilli papričky (červená a zelená) – zbavené semínek a nakrájené na drobno | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 2 kozí rohy nakrájené na drobno | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 PL 2 PL mexické pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| silnější plátek plátek cibule nakrájený na drobno | Cibule čerstvá | |
| špetka špetka černého pepře | Pepř černý | |
| soli | Sůl mořská | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 3 dcl 3 dcl červeného suchého vína | Víno červené suché | 300 ml |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| alobal |