Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 943 kJ / 6 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,37 g |
Tuky | 410,54 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 607,60 g |
Postup přípravy
Vejce s cukrem ušleháme. Vmícháme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Krok 2: Nalijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný hluboký plech a upečeme dorůžova při teplotě 190 stupňů asi 30 minut.
Necháme vychladnout. Krok 3: Náplň:
Kompoty scedíme a broskve necháme okapat. Pak je nakrájíme na malé kostičky a dáme stranou. Krok 4: Šťávu z obou kompotů dáme do odměrky a do jednoho litru doplníme pomerančovým džusem. Dáme vařit do kastrolku, přidáme cukr, a vanilkové pudinky. Uvaříme hustou kaši. Krok 5: Do této husté kaše dáme nakrájené broskve a opatrně nalijeme na vychladlý piškot - rozetřeme po celém plechu. Krok 6: Dáme ztuhnout do ledničky. Krok 7: Šlehačka:
Šlehačku, nebo smetanu ušleháme s vanil. cukry a se ztužovačem do tuha. Krok 8: Rovnoměrně natřeme na ztuhlý puding. Krok 9: Do mísy si nalijeme trochu džusu s rumem a každý kulatý piškot v něm namočíme. A položíme na šlehačku. Krok 10: Tyčinku kaštany nastrouháme po celém plechu a necháme ztuhnout v lednici. Krok 11: Pak krájíme tak, aby každý kousek měl uprostřed piškot.
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový koláč se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7gy
Moje poznámka
Broskvový koláč se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7gy
Nejnovější recepty
Chuťovky s pomazánkou z tresky a la losos
Přidáno před 1 hodinou
Domácí likér z ledových kaštanů
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční šišky - nepečené
Přidáno před 7 hodinami
Kuskus s řepou a kozím sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Šlehačková bábovka s kakaem a jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Líní lední medvědi
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný koňak
Martina88 před 1 hodinou
Linecká kolečka III.
Panova před 2 hodinami
Linecké cukroví
Panova před 2 hodinami
Mandlovo-makové hvězdičky
Panova před 2 hodinami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 2 hodinami
Bramboráky
vdusik@volny.cz před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DomiArty před 3 hodinami
Lehký maďarský guláš
MiraBar před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
MildaJansa před 4 hodinami
Zelný salát s pomerančem
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč,
kolac se slehackou,
piškotový koláč s broskvemi,
broskvový koláč z kompotu,
broskvový koláč recept,
kolac ze slehacky,
broskvové řezy se šlehačkou,
recepty- broskvový koláč,
buchta s broskvemi a šlehačkou,
kulatý broskvový koláč,
koláč broskvový,
moučník se šlehačkou,
recept na broskvový koláč,
broskvová buchta se šlehačkou,
kolac s broskvemi,
koláče se šlehačkou,
koláč s broskvemi a šlehačkou,
broskvový moučník se šlehačkou,
koláč s pudinkem a broskvemi,
buchta se šlehačkou
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kompot broskvový,
džus pomerančový,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
šlehačka,
cukr vanilkový,
ztužovač,
piškoty,
rum,
tyčinka ledové kaštany
Komentáře (74)